16-02-2019. Linda Lidgren var en tur i Vallensbæk med Svea og deltog i VAS stævnet her i weekenden. Det gik rigtig godt, de vandt et AG3 og et Spring 3. Da Svea i forvejen er Svensk Champion i begge disipliner udløste resultatet Dansk Championtittel i både AG og Spring. Stort tillykke til Linda og Svea. Svea hedder Hunterfull New Journey og er efter IQ (Ah-Tib's Dana) og Beck (Vagnmakarens Nougat)

10-02-2019 Dejlig Nyhed. Sara Sohrbeck og hendes skønne Milo (Hunterfull Key Challenge) vandt et certifikat ved stævnet i Nutrolin Arena i Sverige og er dermed SVENSK AGILITY CHAMPION. Stort tillykke til Sara og Milo.

31-12-2018 Vi ønsker alle vore venner og hvalpekøbere et godt og lykkebringende NYTÅR

 

 

 

30-12-2018. Icon/Toby hvalpenes stamtavle

30-12-2018. I dag har Icon været en tur i det Jyske for at møde Toby. Stævnemødet var vellykket, så nu venter vi med spænding på resultatet om 63 dage. :)

18-08-2018: Så har Maria gjort det igen: 2:a plats Hunterfull No Doubt Ägare o förare Maria Trogen

13-11-2018. Endnu et IQ barn er kommet i vinderklasse. Stort tillykke til Anders Cortzen og Lazer med plaseringen på åbenklasse prøven på Hverringe Gods. Rigtig godt gået. :) Lazer er efter IQ og Spikey - Maesydderwen Scout.

11-11-2018. Dejlig nyhed fra Sverige. Tekla - Hunterfull No Doubt - har været på markprøve i Varberg i vinderklasse i JSK regi. Det endte ud i en flot 3e placering i et skrapt selskab. Tak Maria for dit flotte arbejde med Tekla. Det er dejligt du får det til at lykkes. Og STORT tillykke med det flotte resultat. Tekla er efter vor IQ, Ah.Tib's Dana og Maria's egen Beck, Vagnmakarens Nougat.

30-10-2018. STORT, STORT tillykke med Champion titlen Alma og Susanne. Det er en flot præstation, som vi er meget stolte af. Alma hedder også Hunterfull Harmony Dreams og er efter Inca og Boban.

09-10-2018: Isha har født en hvalp. Vi havde i en periode mistet troen på at der var hvalpe tilbage i Isha. Efter at skanningen viste at hun var ved at miste hvalpene og der kun var 1 tilbage troede vi at denne også gik til, da hun blødte en del. Men nu er hun her. Vi følger med spænding hendes udvikling, ;)

01-10-2018: Så er de her Ica's hvalpe. 5 stk blev det til. 3 hanner og 2 tæver. Alle har det godt, både hvalpe og mor. Vi glæder os til at følge dem, det er et spændende kuld og en af dem bliver boende her. :)

30-09-2018: Wupti eller Hunterfull Kick Ass fik i dag sit 3. springcert og kan nu kalde sig DKSPCH :D STORT tillykke til Heidi. Godt gået, vi ved hvor stort et arbejde du har lagt i at nå så langt

19-09-2018

Så er der taget blodprøver og nu er situationen heldigvis overstået og vi har i dag fået at vide at hendes levertal næsten er på plads, de er faldet fra 800 i lørdags til 375. (Normalen hedder 350) så hun er kommet igennem uden mén.

Det er simpelthen et MIRAKEL

Bag miraklet står personalet hos Himmelev Dyreklinik og vi er dem dybt, dybt taknemmelige.

15-09-2018

I nat har Ilze sovet sammen med Mogens på Himmelev dyreklinik. De har været ude en gang i timen og Ilze har tisset 2 gange . NYRENE VIRKER.
Vi fik lov at hente hende kl 12. Det meste er ok. laktattallet på plads, det sidste problem nu er levertallet.

Vi har "tømt" klinikkens medicinskab, så det hele kan komme godt igang igen. Leveren maven o.s.v.
Så i løbet af den kommende uge skal der taget blodprøver for at være helt sikker på at tingene udvikler sig rigtigt,

14-09-2018

Vi oplevede mareridt 😭 Vores Ilze er blevet forgiftet ved at spise svampe og heldigvis opdagede Dorte det ret tidligt. Ilze kastede op og sked ud over det hele, var fjern i blikket og trak vejret på en mærkelig måde. Så afsted til Himmelev Dyreklinik (hospital), som straks så hendes tilstand og handlede lynhurtigt. Så straks fik hun ilt og blev lagt i drop. Det er svært at vælge modgift til svampegift, når man ikke ved hvilke svamp det dtrejer sig om, så eneste metode er a forsøge rense for gift. Her er der blevet anvendt aktivt kul og heldigvis ser det ud til at hjælpe. Da hun kom ind var hendes puls helt i bund, temperaturen meget lav og organerne var faktisk stået af. Mod alles forventning blev hendes tilstand langsomt bedre og bedre. Hendes puls er blev normal, temperaturen begyndte at stige, leverentallet blev bedre, bugspytkirtlen begyndte at fungerer igen. kl. 22 var laktat-tallet faldet fra 10 til 4 (normalt er det 1 - 2) Og det der manglede at komme igang igen var nyrerne.

10-08-2018

Isha har haft besøg af Chase fra Sverige.
Chase eller  Trollebergarens Chase har været på besøg et par gange før. Første gang p.g.a Isha, men der blev desværre ingen hvalpe anden gang for at besøge Ica og her blev der 4 super skønne hvalpe.
Vi vil så gerne have at Isha får et rigtigt kuld hvalpe, så vi krydser alt hvad krydses kan for at det lykkes denne gang.
Hvis det lykkes vil det være omkring d. 12 oktober 2018

01-08-2018

Ica har været en tur i Sverige for at besøge Jack eller Poolgreen Cole, som han hedder på stamtavlen.

Vi tror dette bliver nogle super lækre hvalpe og glæder os enormt til at de dukker op omkring d. 3 oktober 2018

 

22-07-2018

Stort tillykke til Gypsy, eller Hunterfull One Wandering Soul Gypsy har i dag vundet sit 3’ cert og er dermed blevet Dansk Spring Champion.

STORT, STORT TILLYKKE Maria Kabat, godt arbejdet. (y)

 

Gypsy er datter af Ica, Smedmästarens Moa og Mallowdale Abe, og dermed søster til vores Icon, som hun i øvrigt slog med 9/100. :)

08-07-2018

Vi hat satdig en hvalp der ikke har fået sig et blivende hjem.

Han er en sød lille charmerende fyr, som i kan se på billedet. :)

 

Ace er solgt til et godt hjem. :)

15-05-2018

IQ fødte i morges 5 lækre hvalpe, store kraftige og sunde.
Der er 3 tæver, 2 røde og 1 brun og 2 hanner, begge sorte.
Far til hvalpene er Smedmästarens Mer, som tager det hele i stiv arm, selv om det er hans første kuld.


Hvis vi skal se på lidt statistik omkring de forrige kuld så ser vi at hun har haft 23 hvalpe med 4 forskellige hanner.
De er alle meget jagtivrige og dem der er trænet rigtigt med et mål at gå på markprøve, har alle gjort det rigtigt godt. Ind til nu er der 5 der er markprøvepræmierede og der er flere der er ved at være klar til det.
IQ er AG og Spring Champion og en stor del af hvalpene efter hende viser samme talent for denne sport. En enkelt har champion titel og mon ikke der kommer et par stykker mere med tiden.
Som skrevet er hun parret med Smedmästarens Mer som er helbror til vores Ica, DKAGCH DKSPCH SEAGCH Smedmästarens Moa. Mer er markprøve præmieret og er desuden apportør i klasse med retrieverne, så vi forventer et kuld med meget alsidige egenskaber. Hvis vi skal se på Mer’s familie, så har han 5 helsøskende er er markprøve præmierede og ud over Ica, så er der flere der også gør det godt på AG banerne i Sverige.

 

 

28-04-2018

Så kom Itzie's "hvalpe" 1 blev det til, men en fin en af slagsen. En fin sort tævehvalp på 360 gram.

Vi har jo prøvet det før, det der med en solohvalp. Sidst gik det godt, der havde vi også hjælp af at vi fik et kuld 2 uger senere.

Mærkelig nok - vi har igen et kuld på vej - så det bliver nøjagtig det samme som sidste år. Ben er en ener - det bliver lille Pepsi også

09-04-2018

Dorte har været en tur på Bornholm 😀  med Isha og Icon. 
Isha vandt 4 klasser, desværre med 5 fejl i hver af de 3 klasser 😉, men hun fik et certifikat i SP3 🏆😎💪
Icon havde svært ved at stå fast, så hun satte fornuftigt nok farten ned. Dorte syntes at Poul og Dorthes baner var udfordrende, specielt for Icon som havde debut i klasse 3 😉. Hun vandt den ene SP3, dog med 0,61 sek. tidsfejl ;) og hun klarede mange af de tekniske ting ganske fint, men mangler selvfølgelig rutine på det niveau 

21-03-2018

Så blev Ica - Chase hvalpene 8 uger. Lettet over det er gået så godt og ked af at det allerede er over. Det har været et skønt kuld. De første uger meget stille for pludselig at give den gas som aldrig før. Vi føler os sikre på ar de 4 nye ejere får sig hver en skøn hvalp. Det bliver noget at se til og vi håber at hver især går i gang med træningen så hurtig som muligt, for de har meget vilje hver især. Og udnyttes den vilje i den retning i gerne vil have, får i garenteret det arbejde dobbelt igen når de bliver voksne. Held og lykke med dem hver i sær.

Vi har fulgt deres vægtudvikling og viser her et billede af vægtforløbet. Det viser jo faktisk at alt i forløbet er gået gnidningsfrit.

17-03-2018

Quistie og Jette gjorde det igen. 1 pr. i åbenklasse og bedste hund. Denne gang i brombærene på Egebjerggaard. Stort, stort tillykke herfra.

16-03-2018

Hvalpene til dyrlægetjek.

14-03-2018

Så er hvalpene 7 uger. Der sker stadig meget for dem. Udviklingen går stærkt og det vi specielt lægger mærke til nu er deres fart og power. Hold op nogle hvalpe. De nye ejere får noget at se til, men det er vel også det de gerne vil. :D

14-03-2018

IQ er i dag blevet parret. - Ja, vi havde jo ellers besluttet at hun havde haft sidst sidste kuld, men nu prøver vi alligevel.

Grunden er den, at vi flere gange har talt om at sådan en mellemting mellem IQ og Ica ville være perfekt og så pludselig dukkede Smedmästarens Mer op på skærmen. Mer er kuldbror til Ica - han har markprøve meritter og han er har de vigtigste sundhedschek.

Og da IQ er i topform - fyldt med energi og livsglæde,, så prøver vi med denne kombination. Spændende bliver det og vi mener det kun kan blive godt.

Så om 9 uger er er forhåbenlig igen hvalpe efter IQ - det må jo så være midt i uge 20.

 

03-03-2018

Jette Haastrup og Questie Hunterfull Quest For Love, deltog i dag i Spanielsklubbens forårsmarkprøve på Juellund med en 1 vinder i åbenklasse. Stort tillykke herfra. :D

28-02.2018

Og vokser. ;)

21-02-2018

Hvalpene vokser.

21-02-2018

Itzie og Spikey lige efter nærkontakt.

Så om 9 uger skulle der gerne kommme et kuld lækre hvalpe.

Hvalpenes stamtavle 

Sundhedsstatus:

Spikey (Maesydderwen Scout):

FN: Clear
GPRA: Clear
AMS: Clear
HD: A/A
Clinical eyetest: Unaffected

Itzie (Hunterfull No Mercy)

FN: Clear
AMS: Clear
HD: B/C
ED: 0/0
Patella: 0/0
Clinical eyetest: Unaffected

18-02-2018

Agilitystævne i VAS - 180218

Jamen succeen fortsatte i dag søndag. Monika og Maggie  aka Hunterfull Midnight Special løb i VAS i dag.

Maggie fik hele 3 pinde i bogen - hvilket jo må siges at være mega sejt!
Kæmpe stort tillykke.

Og Luna (Hunterfull Over the Moon) og Dorte Skyum havde debut i klasse 1 og løb nogle rigtig, rigtig flotte løb.

Sikke en weekend. :D

 

17-02-2018

Agilitystævne i VAS - 170218

Dorte havde Isha og Icon med i dag. De gjorde det rigtig godt, men der var mange andre seje HUNTERFULL cockere i aktion og de holdt sig heller ikke tilbage:


Gypsy: Hunterfull One Wandering Soul Gypsy: Opnåede sit første SPRING CERTIFIKAT
(

y)
Milo: Hunterfull Key Challenge: vandt 2 AG3 klasser(

y)
Tinka
: Hunterfull Keep Smiling: AG2 pind i bogen(

y)
Isha: Hunterfull Joyride: Nr. 3 i SP3.

Icon: Hunterfull Outstanding Icon: 2 AG2 pinde i bogen.

 

Og Super seje Icon rykkede derfor op i klasse 3 i dag
https://www.youtube.com/watch?v=jxWg7zKTbZQ

 

 

15-02-2018

Så er hvalpene kommet på hundeweb med hver deres DKK nummmer og navn:

DK02114/2018 Hunterfull Ultimate Rush

DK02115/2018 Hunterfull Unconditional Love

DK02116/2018 Hunterfull Uptown Girl

DK02117/2018 Hunterfull Usual Suspect

 

14-02-2018

Så er der gået en uge mere - tiden går utroligt hurtigt. De trives, har fået øjne er oppe på benene og alt går planmæssigt. Skøne, skøne hvalpe.

07-02-2018

Hvalpene er i dag 2 uger. De trives og bliver kønnere og kønnere. De har været gennem første ormekur og det kan overhovedet ikke ses på deres vægtudvikling. Øjene - er lige ved ar være der, man kan godt ane lidt små sprækker.

Ica passer dem godt, men kunne godt tænke sig at beskæftige sig med lidt andet. Vi klager ikke - se bare på vægtkurven - det kan vel næppe være flottere.

Tæve

Han

Tæve

Han

06-02-2017

Icon skulle være parret nu senest i dag. Det smuttede, så der bliver ikke hvalpe efter hende i foråret. Men vi har besluttet at vi forsøger igen i næste løbetid og det burde være om 9 mdr.

31-01-2018

Så er Ica/Chase hvalpene en uge gamle. De trives og udvikler sig præcis som vi ønsker det.
Ica har ikke meget at gøre - hun skal jo blot holde dem rene og sørge for de har mad nok. Så hun er faktisk klar til at komme ud at lave noget. :D
Her er en frisk vægtkurve der viser deres udvikling vægtmæssigt og her er der heller ingen der har noget at klage over.

24-01-2018

Så er de her. Scanningen ramte ikke helt rigtigt, så der var "kun" 4. Men til gengæld er der 4 velskabte lækre hvalpe, 2 af hvert køn og i 2 forskellige farver.

Så en sort tæve og en sort han og en golden tæve samt en golden han.

22-01-2018

Ica er blevet scannet endnu engang. Status er at der stadig er 5-6 hvalpe i hende - de er meget livlige og de er midt i forberedelserne til et kig ind i en ny verden. :)

Samtidig har hun fåer 2'den gang herpes-vaccine - så den del er også på plads. Nu venter vi bare. :D

21-01-2018

14-01-2018

IQ's datter Tekla, der bor hos Maria Trogen har i dag været på Vinderklasse markprøve i Halland. Dommere var Morten Bøgeskov Brok og Edvard Fång og de dømte Tekla til en 1'st vinder.
Det er jo så en af de dage man føler sig stolt - virkelig stolt. Men der er også mange tanker bag, når man parrer 2 hunde - for målet med det hele er jo at det hele afstedkommer nogle velfungerende hvalpe der opfylder de egenskaber der kendetegner netop den race man arbejder med.
Og det her er så det der beviser at noget er lykkes. Det er derfor jeg er stolt.
At det så ikke kunne lade sig gøre uden en fører der brænder for den her hundesport - det er så en anden snak.
Tak Maria. For uden dit store målrettede arbejde med Tekla kunne det ikke lade sig gøre.
Og selvfølgelig: KÆMPE TILLYKKE

04-01-2018

Så er Isha og Ica blevet scannet på Ølby Dyrehospital.

Desværre er Isha gået tom. Vi er meget kede af det, for vi havde sådan glædet os til hvalpe efter hende.

Til gengæld er der så hvalpe i Ica - mindst 5. Store livlige hvalpe. Det bliver super spændende med farver og køn. Sjovt nok kunne vi tydeligt se at den ene hvalp var en tæve. Det er hende på billedet her. 

01-01-2018

Godt Nytår.

Så er vi i gang med 2018.

 

Vi har en del spændende projekter på trapperne og det første bliver et besøg på Ølby Dyrehospital på torsdag – så ved vi hvordan det ser ud med Ica og Isha’s drægtigheder – Kors det er spændende.

03-12-2017

I dag (03-12-2017) er Isha blevet insemineret med sæd fra Boots og nu håber vi på hvalpe om 9 uger.

Boots hedder også FTCH ROLLAFIELDS REDBUD AT NAXSHIVAN og er den vel nok mest sundheds-tjekkede working-cocker i England.

Han er øjenlyst og fundet fri: Testen inkluderer: Goniodysgenesis, GPRA og CPRA.

Han er DNA testet for:

FN, GPRA/prcd and AMS.

Og derudover er han DNA-testet for at være en Pure Cocker både hos Viagard, Wisdom og Embark.

Isha: Hunterfull Joyride er testet:

HD: A, AD: 0, Øjenlyst uden anmærkninger og testet for Partella Luxation med resultatet grad 0/0.

Vi forventer os en flok glade sunde hvalpe med meget stor arbejdsiver..

02-12-2017

Dorte og Icon (Hunterfull Outstanding Icon) tog en tur til Viborg. Se her hvordan det gik. :)

26-11-2017

Itzie har i dag deltaget i JSK's Cockermesterskab 2017. Vi havde en dejlig dag, selv om Itzie's resultat ikke er til at prale af. Hun gik godt - vi fik et stykke langs en å med meget tæt vegetation, mest brombær og Itzie gik godt aggressivt til terrænet.

Da der blev lettet agerhøns af den anden hund var Itzie inde under brombærrene, men tilsyneladende sad hun derinde for der var fuldstændig ro. Men da den anden hund fik sin kommando, mente Itzie den var til hende og fløj mod nedfaldsstedet og det må man jo ikke.

Men der var andre Hunterfull hunde der deltog og vi kan med glæde meddele at vi nu har opdrættet en hund der er blevet 3 vinder ved et mesterskab.

 

Stort - stort - tillykke til Maria Trogen og Tekla (Hunterfull No Doubt).

26-11-2017

Nu har Chase været på besøg i 4 dage og er nu tilbage i Sverige. Det har igen været en stor oplevelse at have ham her - super dejlig og velafballanceret hund.

Ica og Chase har parret 4 gange og nu håber vi på hvalpe sidst i Januar.

Link til hvalpenes stamtavle

23-11-2017

TROLLEBERGARENS CHASE

I går var vi en tur i Sverige med Ica for at besøge hendes udkårne, Chase. De var MEGET interesserede i hinanden, men de fik ikke parret. Vi fik lov at låne Chase med hjem - de sov i samme værelse natten igennem og da de blev lukket ud, skete det der skulle ske - de hang sammen.

15-11-2017

Ica er i løbetid - og har været det en god uge nu. Sidste gang hun hvade hvalpe havde vi store problemer med at fastlægge paringstidspunktet - der gik over 3 uger inden hun var klar, så denne gang har vi valgt at have Ølby Dyrehospital inde over, så vi er sikre på at ramme den rigtige dag - så i dag bliver hun testet.